skip to Main Content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Onze diensten

Perfetto milieutechniek diensten

Milieutechniek

Perfetto is gespecialiseerd in het saneren van toepassingen met gevaarlijke stoffen in de (petrochemische) industrie. Of het nu asbestsaneringen, chemische of API besmette toepassingen betreft, Perfetto saneert ze allemaal.

Meer informatie over milieutechniek
Batteryspray Waterkrachtcentrale

Batteryspray

Batteryspray is inmiddels een bewezen en steeds bekendere methode om asbesthoudende pakkingen onder Risicoklasse 1 te kunnen saneren. Dit scheelt u als klant een behoorlijke besparing op in kosten, tijd en overlast.

Meer informatie over Batteryspray
ASbestsanering industrie

Asbestsanering

Perfetto is gespecialiseerd in industriële asbestverwijdering / asbestsanering . Asbest is vroeger veelvuldig gebruikt in de (petrochemische, farmaceutische en voedingsmiddelen) industrie.

Meer informatie over asbestsanering
Montage demontage

Montage & demontage

Ook voor montage en demontage in industriële omgevingen kan Perfetto u ondersteunen en ontlasten. Of het nu het secuur (de)monteren van productieleidingen, appendages, warmtewisselaars, ketels, scrubbers of andere onderdelen betreft, of volledige sloop van een installatie.

Meer informatie over montage & demontage
Industriële verhuizing heftruck

Industriële verhuizingen

Perfetto is gespecialiseerd in het plaatsen, verplaatsen en demonteren van diverse industriële fabrieksinstallaties. Van bordessen, ketels of warmtewisselaars tot aan het demonteren, verplaatsen of monteren van complete machinelijnen.

Meer informatie over industriële verhuizingen
Zuigtechniek mobiele stofzuiger Perfetto

Zuigtechniek

Onze mobiele cycloon- stofzuiginstallatie is de ideale oplossing voor het saneren van met asbest, en andere verontreinigde vaste stoffen, vervuilde oppervlakten zoals wegen, zolders en kelders. Alles wat opgezogen word, wordt direct in de machine verpakt en gespoeld.

Meer informatie over zuigtechniek
FiberCover techniek

FiberCover

FiberCover is in 2021 toegevoegd aan de SMA-rt. Met de FiberCover techniek hebben we een nieuwe methode beschikbaar die het in veel gevallen mogelijk maakt om veiliger, sneller en goedkoper asbest toepassingen te saneren.

Meer informatie over FiberCover
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning