085 273 51 55 Mollevite 5 E, 6931 KE Westervoort

Asbestsanering

Perfetto is reeds jaren gespecialiseerd in het verwijderen van asbest toepassingen

Asbestsanering

Asbest heeft als eigenschappen mechanisch sterk, slijtvastheid, isolerend en goedkoop. Hierdoor werd asbest, voor 1 juli 1993, veel toegepast in bouwmaterialen, pakkingen in de industrie en overige technische toepassingen.

Gaat u een gebouw of installatie (voor 1 juli 1993 gebouwd), slopen, verbouwen of onderhouden dan bestaat de kans op blootstelling aan asbest.

  • Perfetto is reeds jaren gespecialiseerd in het verwijderen van asbest toepassingen in de:
  • Chemische industrie;
  • Petrochemische industrie;
  • Voedingsindustrie;
  • Water- en afvalwaterindustrie;
  • Vastgoed en facilitair onderhoud.

Ontzorging

Verstoringen van uw productieproces hebben een hoog afbreukrisico met direct financiële schade tot gevolg. Deze kan behoorlijk oplopen, maar ook op veiligheidsgebied zijn er directe risico’s aanwezig.
Wij kunnen snel schakelen en met ons SHE volwassen personeel zijn wij in staat om u geheel te ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Medewerkers (VOL) VCA gecertificeerd

Iedere medewerker van Perfetto is (VOL) VCA gecertificeerd, bezit een persoonscertificaat DAV (deskundig asbest verwijderaar) of DTA (deskundig toezichthouder asbestsloop).
Onze Projectleiders en DTA’s hebben ervaring met en zijn getraind in het opstellen van asbest specifieke TRA, LMRA en werkvergunningen.

Partner voor uw onderhoudswerkzaamheden

Perfetto is uw partner voor onderhoudswerkzaamheden, Turn Arounds en calamiteiten. Alle benodigde materialen, van onderdrukmachine tot mobiele zuiginstallatie, hebben wij in eigen beheer. Zo zijn wij in staat om snel uw asbesttoepassingen te saneren. Van pakking tot het afzuigen van asbest of andere gevaarlijke stoffen met onze mobiele zuiginstallatie.