Ga naar hoofdinhoud

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen

Perfetto is gespecialiseerd als turn-key opdrachtnemer in het plaatsen, verplaatsen en demonteren van diverse industriële fabrieksinstallaties.

Lijn Klein
Lijn
Industriële verhuizingen Perfetto

Gespecialiseerd in industriële verhuizingen

Perfetto kan u het totale pakket aanbieden. Of het nu gaat als support van de technische dienst (maintenance crew) van het demonteren, verplaatsen of monteren van bordessen, motoren, ketels of warmtewisselaars tot aan het demonteren, verplaatsen of monteren van complete machinelijnen. Doordat Perfetto in het bezit is van diverse compactkranen, pick & carry kranen, heftrucks en diverse hoogwerkers tot aan takels, vijzels en transportdolly’s.

Neem contact met ons op

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen.

Neem contact met ons op
Perfetto heffen

Totaal ontzorging

Al onze bussen zijn compleet ingericht met accugereedschap van een boormachine tot slagmoersleutel, takels, vijzels en sleutelgereedschap. Voor de wat kleinere machine verplaatsingen en verhuizingen hebben we machinetransporters die direct achter de bus met monteur mee kunnen wat u weer scheelt in extra transportkosten.

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning