Ga naar hoofdinhoud

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Milieutechniek

Milieutechniek

Perfetto, uw deskundig partner bij het verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen in de (petrochemische) industrie, bedrijven en instellingen. Perfetto saneert niet alleen, maar ontzorgt u, als kennispartner, in het hele traject.

Lijn Klein
Lijn
Asbsestsanering stoomleiding buiten RK2A

Asbestsanering

Asbest heeft als eigenschappen mechanisch sterk, slijtvastheid, isolerend en goedkoop. Hierdoor werd asbest, voor 1 juli 1993, veel toegepast in bouwmaterialen, pakkingen in de industrie en overige technische toepassingen. Gaat u een gebouw of installatie (voor 1 juli 1993 gebouwd), slopen, verbouwen of onderhouden dan bestaat de kans op blootstelling aan asbest.

Neem contact met ons op
Milieutechniek

Chroom-6 sanering

De laatste jaren is er steeds meer bekend geworden over de schadelijke werking van Chroom-6 en de vraag naar het correct verwijderen van Chroom-6 uit de verschillende toepassingen neemt steeds verder toe. Wij volgen dit proces al vanaf het begin en hebben meegewerkt aan projecten om Chroom-6 op een verantwoorde en gezonde manier te verwijderen.

Minerale wol en andere man-made fibers

In de industriële installaties komen we erg vaak minerale wol tegen in, onder andere, isolatie van leidingwerk. Soms bevatten deze isolatiematerialen ook andere man-made fibers en gevaarlijke stoffen. Deze kunnen wij voor u adequaat verwijderen. Eventueel met de inzet van onze cycloonzuiger, hoogwerker of mini-hijskraan.

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen

Neem contact met ons op
Asbestsanering perfetto

Ontzorging in asbestsanering

Verstoringen van uw productieproces hebben een hoog afbreukrisico met direct financiële schade tot gevolg. Deze kan behoorlijk oplopen, en ook op veiligheidsgebied kunnen er directe risico’s aanwezig kunnen zijn.
Wij kunnen snel schakelen en met onze goed opgeleide collega’s zijn wij in staat om u geheel te ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw core-business.

Onderhoudswerkzaamheden

Perfetto is uw partner voor onderhoudswerkzaamheden, Turn-Arounds en calamiteiten. Alle benodigde materialen, van mini-hijskraan tot mobiele cycloon- zuiginstallatie, hebben wij in eigen beheer. Zo zijn wij in staat om snel uw toepassingen met chroom-6, asbest en andere gevaarlijke stoffen te saneren.

Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning