Ga naar hoofdinhoud

Perfetto Industrial Services

Asbestsanering (asbest risicoklasse 2 - 2A)

Asbestsanering

Perfetto is gespecialiseerd in industriële asbestverwijdering / asbestsanering .

Lijn Klein
Lijn
Asbestsanering

Gespecialiseerd in industriële asbestverwijdering

Perfetto is gespecialiseerd in industriële asbestverwijdering / asbestsanering . Asbest is vroeger veelvuldig gebruikt in de (petrochemische, farmaceutische en voedingsmiddelen) industrie. Dit heeft ermee te maken dat er in de industrie veel installaties te vinden zijn waar hitte bij vrijkomt en er een hoop productieprocessen draaien op stoom. Ook worden er veel (gevaarlijke) chemicaliën en zuren gebruikt in de industrie. De asbesttoepassingen die hier veelvuldig gebruikt zijn is asbesthoudende leidingisolatie (denk aan leidingen, ovens en tanken) , asbesthoudend koord, asbesthoudende afstand houders en asbesthoudende pakkingen.

Neem contact met ons op

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen.

Neem contact met ons op
Asbestverwijdering

Asbestsanering bij calamiteiten

Ook hebben wij voor binnen calamiteiten een speciaal ingerichte aanhangwagen staan die ook compleet voorzien is van alle facetten die nodig zijn bij de eerste uren van een calamiteit. Voor verontreinigingen van grote percelen, wegen en tuinen kunnen wij ook ondersteuning bieden met onze cycloonzuiger / mobiele stofzuiginstallatie ( MSI ).

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning