skip to Main Content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Batteryspray

Batteryspray asbestsanering

Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in veel gevallen veel makkelijker, sneller en goedkoper met de BatterySpray methode dan met een sanering in een hogere risicoklasse.

Lijn Klein
Lijn
Batteryspray sanering

Asbest pakkingen saneren met de BatterySpray methode

Perfetto was één van de eerste bedrijven die gebruik maakte van de Batteryspray techniek en heeft bijgedragen aan diverse validaties ( chrysotielpakkingen 60-100%, afstandhouders en stopbuspakkingen ) die later konden worden terug geschaald van rk 2 naar rk 1. Batteryspray behoort op het gebied van pakkingen saneren tot de best bestaande techniek

Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in veel gevallen veel makkelijker, sneller en goedkoper met de BatterySpray methode dan met een sanering in een hogere risicoklasse.

Neem contact met ons op
Batteryspray sanering

Besparing met de BatterySpray methode

U bespaart met een Batteryspray sanering op de volgende zaken:

Geen containment nodig

Dit scheelt veel tijd en beperkt de stilstand van het productieproces bij het verwijderen pakkingen.

In veel gevallen geen inventarisatierapport nodig

Dit scheelt veel tijd en geld voor het opmaken van een inventarisatierapport.

Geen vrijgave rapport door een door extern RvA geaccrediteerd laboratorium

Omdat het een RK1 Batteryspray sanering betreft, hoeft u geen vrijgave rapport op te laten stellen door een RvA geaccrediteerd laboratorium. U krijgt nu een vrijgaverapport via de Batteryspray app die tevens zorgt voor het waarborgen van een juiste werkwijze.

Minder stilstand en belasting op het productieproces

Gezien er geen containment meer gemaakt hoeft te worden en een vrijgave direct na de werkzaamheden kunnen afgeven kunnen wij de stilstand en belasting op het productieproces minimaliseren. Er is ook apparatuur speciaal beschikbaar speciaal voor EX-omgevingen.

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen

Neem contact met ons op
Batteryspray asbestsanering

De voordelen van Batteryspray

Als u de batteryspray sanering door Perfetto laat doen heeft u ook nog eens de voordelen van :

  • Monteurs die multigediscplineerd zijn opgeleid
  • Een bedrijf dat werkt met het VCA-P certificaat en het procescertificaat asbestsanering. Mocht het dus onverhoopt niet kunnen via de BatterySpray methode, kunnen wij makkelijk en snel opschalen naar een sanering in een hogere risicoklasse.
  • Correcte afvalstromen voor het afvoeren van uw asbest onder ons VIHB-registratie.
  • Landelijke dekking, wij kunnen overal in Nederland voor u de sanering uitvoeren.
  • Maatwerk, Alle saneringen zijn maatwerk, zeker in de (petrochemische) industrie. Hier hebben wij ruime ervaring mee. U kunt er dus gerust op zijn dat uw sanering naar wens en volgens de bij u geldende normen word uit gevoerd.
  • Flexibiliteit, wij zijn gewend om in de (petrochemische) industrie te werken en zijn hier ten alle tijden op voorbereid. Wij begrijpen ook dat u met veel factoren te maken heeft. Derhalve kunnen wij snel schakelen en ons aanpassen aan uw behoeften. Omdat wij ook gewend zijn om reguliere saneringen uit te voeren, kunnen wij ook makkelijk en snel opschalen.
  • Gemak, wij kunnen u vrijwel al het werk met betrekking tot de sanering uit handen nemen. Doordat wij in het bezit zijn vn diverse compactkranen, pick & carry kranen, heftrucks en diverse hoogwerkers tot aan takels, vijzels en transportdolly’s kunnen wij ook de grotere appendages, pompen en warmtewisselaars voor u saneren / uitwisselen.
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning