Ga naar hoofdinhoud

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Montage & demontage

Montage & demontage

Ook voor montage en demontage van uw (industriële) toepassingen kan Perfetto u ondersteunen en ontlasten. Of het nu het voorzichtig (de)monteren van productieleidingen betreft, of volledige sloop van een installatie, wij kunnen dit gehele traject voor u uitvoeren.

Lijn Klein
Lijn
Montage Demontage Perfetto

Montage & Demontage

Vaak komt de vraag vanuit onze opdrachtgevers om hun installatie van asbesthoudende componenten te ontdoen niet onverwachts. In de meeste gevallen gaat dit om vernieuwingen, aanpassingen of het later verwijderen van de bestaande installatie. Vanuit deze positie heeft Perfetto een aantal jaren geleden haar dienstenpakket en matrieelpark flink uitgebreid. tegenwoordig kan Perfetto met haar compactkranen, pick&carry kranen, heftrucks, diverse hoogwerkers en transportdolly’s complete installaties demonteren en waar nodig support leveren om nieuwe installaties weer te monteren.

Neem contact met ons op

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen.

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning