Ga naar hoofdinhoud

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Zuigtechniek

Mobiele cycloon-stofzuiginstallatie

Onze mobiele cycloon- stofzuiginstallatie is de ideale oplossing voor het opzuigen van onder andere met asbest vervuilde oppervlakten zoals wegen, tuinen, vlieringen, kelders, kruipruimte(s) en grindbedden. Alles wat is opgezogen wordt direct in de machine verpakt in big-bags en gespoeld. Door een gepatenteerd systeem kunnen wij de big-bag binnen 10 minuten wisselen en is het systeem weer operationeel.

Lijn Klein
Lijn
Zuigtechniek mobiele stofzuiger

Toepassing mobiele stofzuiger

Vooral bij grote oppervlakken, besloten ruimtes maar ook vlieringen en moeilijk bereikbare ruimtes met beperkte afvoermogelijkheden is het inzetten van onze stofzuiginstallatie van grote invloed op de totale doorlooptijd en directe kosten, waarbij absolute veiligheid gegarandeerd blijft. De snelle mobilisatie en inzetbaarheid draagt niet alleen bij aan kostenbeheersing maar bij calamiteiten kan dit een doorslaggevende factor zijn als het aankomt op veiligheid van u en uw omgeving. Vanwege de geringe omvang van 1 aanhanger, en het gebruik van lichte, flexibele slangen, is de installatie breed en flexibel inzetbaar en kan vrijwel overal ingezet worden.

Neem contact met ons op

Perfetto is uw deskundig partner voor het veilig en deskundig verwijderen van toepassingen met gevaarlijke stoffen, waaronder Asbest, Chroom-6, Cadmium en lood, maar ook API’s en andere risicovolle materialen.

Neem contact met ons op
Zuigtechniek projecten Perfetto

Mobiele cycloon-stofzuiginstallatie

Perfetto staat bekend om haar oplossend vermogen en innovatieve invalshoek bij lastige vraagstukken. Regelmatig moeten wij ondersteuning bieden bij zuigwerkzaamheden die een speciale aanpak vereisen en daardoor specifieke hulpstukken en aanbouwdelen eisen. Doordat wij een team van specialisten en technici hebben en snel kunnen schakelen hebben wij bijna altijd een oplossing op maat. Ook voor het afzuigen van verschillende soorten dampen die kunnen vrijkomen kunnen wij een oplossing op maat maken.

Neem contact met ons op
Perfetto zuigtechniek

Projectondersteuning

De mobiele stofzuiginstallatie wordt ook regelmatig ingehuurd door collega-bedrijven ter projectondersteuning. Dit kan zijn tijdens een verontreiniging veroorzaakt door een grote brand waarin delen van de wegen en paden verontreinigd zijn met Asbest. Ook bodembedekkers zoals houtsnippers, boomschors, Hydro korrels of boomschors of toplagen van zandbakken in speeltuinen worden hier dan ook vaak bij meegenomen. Ook zie je vaak dat bij oude huizen er leidingisolatie in de kruipruimte aanwezig is en dat die met de tijd zo verweerd is dat er ook een verontreiniging bestaat van de toplaag van de kruipruimte. Ook in dit geval bieden wij regelmatig support om zo de doorlooptijd van de sanering zo minimaal te houden.

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning