Skip to content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Sectoren

Perfetto petrochemische industrie

(Petro)chemische industrie

Perfetto is reeds jaren gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei toepassingen in de  (Petro)chemische industrie, zoals het saneren van pakkingen, leidingisolatie, afstandhouders en stopbuspakkingen uit verschillende procesinstallaties.

Meer informatie over de (petro)chemische industrie
Perfetto farmaceutische industrie

Farmaceutische industrie

Binnen de Farmaceutische industrie is Perfetto bekend geraakt met de verschillende facetten die het werken op deze terreinen zo complex kan maken. Van het werken met API-verontreinigde systemen tot het plannen van de projecten in samenspraak met de productie op de terreinen.

Meer informatie over de farmaceutische industrie
Voedingsmiddelen industrie Perfetto

Voedingsmiddelen industrie

De voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie in Nederland. Perfetto werkt al reeds jaren voor diverse fabrikanten in de voedingsmiddelen industrie en is bekend met aanverwante hygiëne -en veiligheidseisen.

Meer informatie over de voedingsmiddelen industrie
Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Ook nutsbedrijven, installatie en servicemonteurs worden nog regelmatig geconfronteerd met asbesthoudende toepassingen op de werkvloer. Perfetto werkt voor een aantal grote nutsbedrijven en installateurs en neemt het saneringstraject compleet uit handen.

Meer informatie over nutsbedrijven
Railinfra sector

Railinfra sector

Voor calamiteiten ind e railinfra heeft Perfetto haar eigen PRT (Perfetto Response Team). Omdat wij er ons van bewustzijn dat stilstand een enorme impact kan hebben op de bedrijfsprocessen van onze klanten hebben wij ons hierop ook speciaal op ingericht.

Meer informatie over de frailinfra sector
Maritieme sector

Maritiem & offshore

In de maritieme sector is Perfetto uw partner voor allerhande saneringen. Of het nu gaat om Asbest, chroom-6 en andere gevaarlijke stoffen. Van het doen van de meldingen bij bijvoorbeeld iLent tot het regelen van de schoonverklaring.

Meer informatie over maritiem & offshore
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning