Skip to content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Maritiem & offshore

Maritiem & offshore

Perfetto uw deskundig partner bij het verwijderen van toepassingen met voor mens en milieu gevaarlijke stoffen in diverse branches. Ook voor demontage, relocatie en hef -en hijswerkzaamheden van diverse componenten, appendages en constructiedelen in de maritieme & offshore sector.

Lijn Klein
Lijn
Maritiem en offshore

Maritiem & offshore

In de maritieme sector is Perfetto uw partner als gaat om asbestverwijdering ( asbestsanering ),  verwijderen van MMMF ( Man Made Mineral Fibers ) en het verwijderen van zware metalen waaronder chroom-6. In schepen zijn veelal asbesthoudende pakkingen toegepast. Perfetto is in het bezit van calamiteiten flight cases om zo nodig snel ingevlogen te kunnen worden naar de desbetreffende scheepswerf / droogdok zo dat er geen tot weinig vertraging plaatsvind.

In schepen zijn de meeste werkzaamheden extra uitdagend. Mede de locaties, kleine ruimtes, smalle toegangen, strakke planningen en andere logistieke uitdagingen, zijn bekende problemen binnen het Maritieme segment. Perfetto heeft de ervaring, creativiteit en benodigde equipment om uw project snel, adequaat en volgens planning te laten slagen.

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning