Skip to content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Petrochemische industrie

Petrochemische industrie

Perfetto is reeds jaren gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei toepassingen in de  (Petro)chemische industrie, zoals het saneren van pakkingen, leidingisolatie, afstandhouders en stopbuspakkingen uit verschillende procesinstallaties.

Lijn Klein
Lijn
Petrochemische industrie perfetto

Petrochemische industrie

De petrochemische industrie is een tak van industrie die zich bezig houdt met verwerking van aardolie. Perfetto is thuis in de industrie en weet als geen ander om te gaan met de complexiteit in deze branche. Vergunningsystemen, poortinstructies, LOTOTO, TRA’s, LMRA’s, EX-zones en andere veiligheidsprotocollen zijn dan ook geen onbekend terrein voor onze monteurs/ saneerders.

Onze werknemers zijn dan ook multigedisciplineerd opgeleid en bezitten dan ook meerdere certificaten waaronder VCA-B, VCA-Vol, Sleutelen aan flensverbindingen volgens protocol SOG, hoogwerker certificaten SOG, heftruck certificaat SOG, ABVL SOG ( Aanslaan en begeleiden van lasten ), DTA ( deskundig toezichthouder asbest ), veilig saneren met Batteryspray. Tevens is Perfetto als bedrijf zijnde VCA-P gecertificeerd.

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning