Skip to content

Perfetto Industriële & Maritieme Services

Railinfra

Railinfra sector

Perfetto uw deskundig partner bij het verwijderen van toepassingen met voor mens en milieu gevaarlijke stoffen in diverse branches. Ook voor demontage, relocatie en hef -en hijswerkzaamheden van diverse componenten, appendages en constructiedelen in industriële (fabrieks) omgevingen.

Lijn Klein
Lijn
Asbestsanering Railinfra

Railinfra sector

Voor calamiteiten heeft Perfetto haar eigen PRT (Perfetto Response Team). Omdat wij er ons van bewustzijn dat stilstand een enorme impact kan hebben op de bedrijfsprocessen van onze klanten hebben wij ons hierop ook speciaal op ingericht. Zo zijn wij in het bezit van meerdere deco-units compleet met toilet, kantine, zonnepanelen, accupakket, werkverlichting en genoeg gereedschappen en verbruiksartikelen om zo korte aanrijdtijden te realiseren voor de klant 24-7.

Neem contact met ons op
Railinfra asbestsanering

Railinfra sector

Ook hebben wij voor binnen calamiteiten een speciaal ingerichte aanhangwagen staan die ook compleet voorzien is van alle facetten die nodig zijn bij de eerste uren van een calamiteit. Voor verontreinigingen van grote percelen, wegen en tuinen kunnen wij ook ondersteuning bieden met onze cycloonzuiger / mobiele stofzuiginstallatie (MSI).

Neem contact met ons op
Lijn
Lijn

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Shell
Logo Vattenfall
Logo Exxonmobil
Logo Douwe Egberts Tegel
Logo Engie Tegel
Logo Eurofins Tegel
Logo Spie Tegel
Logo Royal Bel Tegel
Logo Boskalis
Logo Veolia
Logo Asset Rail
Logo Wienerberger Tegel
Logo Creamy Creations
Logo CBRE Tegel
Royal Haskoning